Tak til Rossi SpA – Habasit Group for et par intense og interessante dage.

I sidste uge havde Anders Friis Høyer fornøjelsen af at få en grundig introduktion til Rossis nye iFit gearmotorer sammen med en række andre Rossi distributører fra hele Europa.

iFit-serien består af en række high-performance gear og motorer, som passer til alle former for industriel produktion. Og så er både gear og motorerne 100% lavet i Europa.

Vi er stolte over vores samarbejde med Rossi og ser frem til at kunne tilbyde vores kunder produkterne fra den nye iFit-serie.

“Vi ser en åbning i markedet for en leverandør, der ikke blot forhandler pålidelige og effektive marine motorer, men også er fleksibel og kundeorienteret. Siden vores opstart har vores tilgang med kundens behov i fokus været en del af vores DNA og vist sin berettigelse. Derfor er det et naturligt næste skridt for os at lancere marine motorer,” siger Anders Høyer.

Anders Høyer

Altid med kunden i fokus

Kravene til marine motorer er store, og derfor er vores motorer modstandsdygtige over for korrosion, fugt og vibrationer. Vi hjælper vores kunder med marine klassifikationer, når det kræves. Vi har et stort udvalg af motorer på lager, udfører ombygninger og tilpasser dem i vores eget værksted. Dette sikrer fleksibilitet og en hurtig levering, hvis f.eks. en kunde oplever breakdown, eller specifikationerne ændrer karakter i sidste øjeblik

Loke Svendsen

Siden etableringen i 2020 har AHT forsøgt at gå sin egen vej med fokus på kunderne. Den tilgang vil virksomheden videreføre til arbejdet i den maritime branche.

AHT har prioriteret tung faglighed og personlig service over en stor organisation og lange beslutningsprocesser. Det gør os i hverdagen til en agil og handlekraftig samarbejdspartner, og vi ser et voksende behov blandt maritime kunder for den samme høje kvalitet og service, som vores traditionelle kunder har oplevet.