Medieomtale i Teknisk Nyt

Hos AHT er vi altid stolte, når medierne vil fortælle vores historie. Denne gang har vi har fået omtale i fagbladet Teknisk Nyt.

I artiklen Med gear og kæder i blodet får fagbladets læsere en præsentation af Anders og historien om, hvorfor og hvordan AHT A/S blev til. Historien har endda fået lov at pryde fagbladets forside.

Du kan læse artiklen her

“Vi ser en åbning i markedet for en leverandør, der ikke blot forhandler pålidelige og effektive marine motorer, men også er fleksibel og kundeorienteret. Siden vores opstart har vores tilgang med kundens behov i fokus været en del af vores DNA og vist sin berettigelse. Derfor er det et naturligt næste skridt for os at lancere marine motorer,” siger Anders Høyer.

Anders Høyer

Altid med kunden i fokus

Kravene til marine motorer er store, og derfor er vores motorer modstandsdygtige over for korrosion, fugt og vibrationer. Vi hjælper vores kunder med marine klassifikationer, når det kræves. Vi har et stort udvalg af motorer på lager, udfører ombygninger og tilpasser dem i vores eget værksted. Dette sikrer fleksibilitet og en hurtig levering, hvis f.eks. en kunde oplever breakdown, eller specifikationerne ændrer karakter i sidste øjeblik

Loke Svendsen

Siden etableringen i 2020 har AHT forsøgt at gå sin egen vej med fokus på kunderne. Den tilgang vil virksomheden videreføre til arbejdet i den maritime branche.

AHT har prioriteret tung faglighed og personlig service over en stor organisation og lange beslutningsprocesser. Det gør os i hverdagen til en agil og handlekraftig samarbejdspartner, og vi ser et voksende behov blandt maritime kunder for den samme høje kvalitet og service, som vores traditionelle kunder har oplevet.